Schramm bedden, waarom zou je er gebruik van moeten maken?

Het merk Schramm is ongetwijfeld een naam waar je al eens over hebt gehoord wanneer je, je zoektocht bent begonnen naar een nieuw bed. Voor steeds meer mensen geldt dat ze er niet meer voor kiezen om een standaard bed in huis te halen. Zij hebben dit in het verleden wellicht wel gedaan, maar zijn er achter gekomen dat dergelijke bedden niet optimaal tegemoet weten te komen aan de vooropgestelde verwachtingen. Het aanschaffen van bedden op maat zoals bijvoorbeeld één van de Schramm bedden biedt wat dat betreft veel meer voldoening. Ben jij ook van plan om te investeren in een nieuw bed en heb je daarvoor wat meer uit te geven? Ben je dan ook van plan om één van de bedden van het merk Schramm in huis te halen? Dan ontdek je op deze pagina waarom dat best een goed idee kan zijn!

            Meer dan 90 jaar ervaring

Schramm is een Duitse familiebedrijf. Dit bedrijf is absoluut niet aan haar proefstuk toe, integendeel. Op moment van schrijven beschikt ze dan ook reeds over een mooie 90 jaar aan ervaring. Deze ervaring heeft ze in combinatie met haar langetermijnvisie aangewend om steeds bij al haar bedden te streven naar een unieke kwaliteit en duurzaamheid. Voor alle bedden die door het merk Schramm op de markt worden gebracht geldt dat ze met de hand en bovendien ook volledig op maat worden gemaakt. Schramm heeft zich inmiddels gespecialiseerd in het vervaardigen van verstelbare boxsprings. Bovendien staat ze er om bekend jou als klant een oneindig aanbod aan mogelijkheden aan te bieden op vlak van vormgeving.

            Het twee-matrassen-systeem van Schramm

Eén van de belangrijkste zaken waar het merk Schramm bekend om staat is het zogenaamde twee-matrassen-systeem. Dit systeem bestaat eigenlijk uit twee verschillende onderdelen. In eerste instantie is er de flexibele bovenmatras. Daarnaast is het zo dat je echter ook kan rekenen op een stabiele ondervering. Deze combinatie heeft als gevolg dat je in de praktijk ten allen tijde bent verzekerd op een optimale ondersteuning en ventilatie tijdens het slapen. Deze twee eigenschappen zorgen ervoor dat je in een bed van het merk Schramm altijd bent verzekerd van een werkelijk uitstekende nachtrust.

            Een uitstekende verstelbaarheid van je boxspring

Tot slot is het natuurlijk zo dat de populariteit van het merk Schramm de voorbije jaren nog een stevige extra boost heeft gekregen. Deze extra boost is het gevolg van het feit dat ze er in is geslaagd maar liefst 7 motoren per ligvlak te voorzien in haar bedden. Dat is absoluut uniek. Geen enkel ander merk dat op dit ogenblik op de markt is terug te vinden slaagt er in om eenzelfde verstelbaarheid aan te bieden aan haar klanten. Een Schramm boxspring doet in de praktijk dan ook eigenlijk precies datgene wat jij wil. Of het daarbij nu gaat om gewoon lekker slapen of om bijvoorbeeld een boek lezen of televisie kijken, het kan allemaal op de meest optimale wijze gebeuren. Dit alles zorgt ervoor dat ook jij bij het kopen van een nieuw bed zeker even kan kijken in de richting van het merk Schramm! Laat je adviseren door een echte slaapadviseur van Bröring.